een professionele promotievideo laten maken

De manier waarop je jouw boodschap op een manier communiceert waarmee je écht indruk maakt, is door een promotievideo te laten maken. Jouw boodschap wordt professioneel en met mooi beeld en geluid gepresenteerd. Op die manier kun jij je klanten overtuigen en impact maken. Daarnaast valt het ook nog eens goed op tussen alle content die we tegenwoordig voorbij zien komen. Zonder dat je het heel bewust door hebt, kijk je toch sneller naar een video dan naar bijvoorbeeld een foto of een tekst. In het territorium van online marketing, speelt video een grote rol. Je ziet veel reclames, maar hoe zorg je nou dat jouw advertentie of bericht eruit springt bij jouw doelgroep? Video content is hier het meest logische antwoord op. Je kunt denken aan animatievideo’s en promotievideo’s tot hele bedrijfsvideo’s. Dit soort content kan er onder andere voor zorgen dat je meer naamsbekendheid opbouwt en meer verkeer naar je website krijgt. Hoe deze video er precies uit moet komen te zien om het gewenste resultaat te bereiken, is erg belangrijk. Bij het bedenken van dit marketingplan kunnen wij jou uiteraard helpen. Haal het beste uit jouw video.

Wat houdt een promotievideo precies in?

Een promotievideo kunnen we het beste beschrijven als een video die in een kort tijdsbestek duidelijk maakt wat een product of dienst voor de kijker kan betekenen. Je zou kunnen denken aan het communiceren van de voordelen van het product of de dienst, maar ook het promoten van een evenement of een sterke campagne kan goed worden gecommuniceerd in een promotievideo. Of de promotievideo nu gaat over een introducering van de eigenaren, een productlancering, een evenement of een campagne, met een promotievideo maak je zeker indruk.

De redenen om een promo video te laten maken

Allereerst heeft beeld ten opzichte van woorden veel meer impact. Zelfs de meest complexe ideeën kunnen door middel van een beeld beter en sneller begrepen worden dan door middel van tekst. Daarnaast blijf je ook nog eens langer in het hoofd van je potentiële doelgroep hangen wanneer zij jouw boodschap tot zich hebben genomen middels een video. Door de sfeer van mooie beelden en een sterk verhaal presenteer je jouw boodschap op een overtuigende manier. Dit versterkt het imago van jouw merk. Een promo video laten maken is een aantrekkelijke en professionele manier om jouw doelgroep te bereiken via diverse marketingkanalen. Denk aan jouw website en in mailcampagnes, maar ook op Google, Facebook, Instagram, LinkedIn of Youtube zijn ze heel goed inzetbaar. Door videomarketing op een juiste manier toe te passen, kun je verschillende conversies behalen.  

Pakketten

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Een promotievideo laten maken: hoe het werkt

Het doel van de promotievideo is om de boodschap welke we samen voor ogen hebben te communiceren. De video valt of staat met de boodschap. Dit kan bijvoorbeeld het juist introduceren van jouw product of dienst zijn. Wanneer wij aan de slag gaan met jouw promotievideo volgen we een aantal stappen. We houden telkens het beoogde doel in het achterhoofd. Allereerst vertel jij je verhaal aan ons. Wij luisteren aandachtig en denken tegelijkertijd aan diverse creatieve oplossingen. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we wel zeggen dat wij weten wat werkt. Jij kent het verhaal, wij de wereld van videomarketing. Samen zorgen we voor een promotievideo die het beste aansluit bij jouw verhaal. Feedback is in dit proces een zeer belangrijke factor. Dit is gedurende het hele proces aan de orde. We kunnen gaan voor een simpele, to-the-point video of we gaan volledig out of the box. 

Marketingbulls is een marketingbureau dat zich specialiseert in videomarketing. Wij helpen onze klanten bij het ontwerp en de verspreiding van onder andere promotievideo’s, maar ook voor animatievideo’s zit je goed bij ons. Doordat wij verstand hebben van animatie en video’s in combinatie met marketing sluit de video naadloos aan bij wat de doelgroep nodig heeft en verwacht. Je kunt je door middel van diverse marketingkanalen namelijk heel gericht targeten op de betreffende doelgroep(en). Met data kun je goed inzien waar jouw doelgroep zich bevindt en op welke platformen zij actief zijn. Hierop kun je je keuzes dan weer baseren. Zo is het slim om op Google Ads, Instagram en Facebook in te zetten wanneer je vooral consumenten bediend. Het is dan weer slimmer om LinkedIn in te zetten wanneer je vooral zakelijke klanten hebt. Wil jij een promo video laten maken door Marketingbulls? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket
Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooi animatiefilmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is het voor ons meer dan waard geweest. Absoluut een aanradar.

 

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een promotievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een videomarketing bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. Wil jij enkel een promotievideo laten maken of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Beginnen jouw handen te jeuken om video in jouw online marketingstrategie te verwerken? Laat het ons weten, dan kunnen we samen ontdekken wat op dit moment het beste binnen jouw marketingplannen past. Wij staan voor je klaar!