wequit

Klantcase

Bij WeQuit weten ze alles van gedragsverandering. En dan vooral gedragsverandering bij stoppen met roken. Op basis hiervan hebben zij een traject opgesteld dat bestaat uit drie fases. Dit traject zal worden toegelicht in de animatievideo.

De video is zowel met Nederlandse- als met Engelse voice-over en ondertiteling opgeleverd. De video zal voornamelijk op online kanalen gebruikt worden, denk hierbij aan doelgerichte campagnes op bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn. Door de kijker met een aantrekkelijke en laagdrempelige manier te benaderen zal geprobeerd worden zoveel mogelijk leads te genereren.

Marketingbulls-wequit

De video voor WeQuit valt onder ons ‘uitgebreid’ pakket. Dit soort video’s zijn relatief sneller op te leveren. Door de simpelere maar toch unieke stijl heb je altijd een uniek video passend bij jouw huisstijl.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Enkel losse animatievideo(’s) of toch liever een volledig marketingcommunicatieplan? Laat het ons weten!

Download brochure