Techspire

Klantcase

Techspire is een IT-bedrijf dat zich focust op het moderniseren van het IT-landschap van hun klanten. Dit doen zij met als doel de efficiency te verhogen bij de klant. Zij beoordelen bedrijfssoftware en maken zo verbeteringen inzichtelijk en bieden hierin de oplossing.

Voor Techspire hebben wij twee video’s gemaakt. Namelijk een Nederlandstalige en een Engelstalige versie. Aangezien het om een zeer complexe dienst gaat is het doel van de animatievideo informeren en vooral versimpelen. De video duurt relatief gezien iets langer, namelijk net iets minder dan twee minuten. Gedurende de video wordt er zoveel mogelijk uitgelegd over de probleemstelling en de oplossing hiervoor.

De animatiestijl is op maat gemaakt voor het onderwerp van de video. Door het complexe verhaal en het onderwerp hebben wij daar passende illustraties voor gemaakt die vervolgens in de video zijn verwerkt.  

Start een project!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Enkel losse animatievideo(’s) of toch liever een volledig marketingcommunicatieplan? Laat het ons weten!

Download brochure