Sitelucent

Klantcase

Sitelucent is een e-commerce platform dat inzichten biedt in verschillende interessante verkoopgegevens voor o.a. webshops. Denk hierbij aan de informatie over concurrentie, prijzen en voorraad. Het platform wordt door verschillende bedrijven in de online sector gebruikt.

Voor Sitelucent hebben wij een Engelstalige video gemaakt waarbij de voordelen van de klant centraal staan. In het begin van de video wordt de ideale klant van Sitelucent weergegeven. Vervolgens wordt er verteld hoe deze klant optimaal kan profiteren van de voordelen die Sitelucent biedt. Op deze manier wordt het probleem altijd gekoppeld aan de oplossing van de klant.

De illustraties zijn op maat gemaakt door onze illustrators/animators. Hierbij is rekening gehouden met de huisstijl en tone of voice van de klant. Op deze manier wordt een zo passend mogelijk gevoel meegegeven in de video   

Start een project!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Enkel losse animatievideo(’s) of toch liever een volledig marketingcommunicatieplan? Laat het ons weten!

Download brochure