briqwise

Klantcase

Briqwise is een investeringsplatform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. Het doel van Briqwise is om ondernemers hun droom te helpen verwezenlijken en tegelijkertijd de investeerder rendement te bieden tegen een relatief laag risico. Dit doen zij door de investeerder een financiering te laten verstrekken aan de ondernemer met vastgoed als onderpand.

Voor Briqwise hebben wij in totaal drie animatievideo’s gemaakt. Een Nederlandse en Engelse versie van circa 1 minuut en een korte Nederlandse versie van circa 10 seconden. Iedere video heeft zijn eigen doel. Zo zijn de twee video’s van 1 minuut voor het gebruik op de website en in presentaties en de korte versie voor YouTube advertenties. Op deze manier kun je in een korte tijd de bezoeker/kijker triggeren om door te klikken naar je website.

Het doel van de video’s is het informeren van de kijker. Doormiddel van een aantrekkelijke en makkelijk te volgen video zijn de voor sommige mensen complexe diensten die Briqwise aanbiedt, toch simpel weergegeven.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Enkel losse animatievideo(’s) of toch liever een volledig marketingcommunicatieplan? Laat het ons weten!

Download brochure