ONS WERK

Een kleine inkijk in wat wij onder andere kunnen maken

Techspire - Uitlegvideo

Voor IT bedrijf Techspire hebben wij een Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om de complexe dienten van Techspire duidelijk weer te geven.

Sitelucent - Uitlegvideo

Voor Sitelucent hebben wij een Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de animatievideo is om de voordelen van het Sitelucent platform duidelijk weer te geven en uit te leggen.

WeQuit - Uitlegvideo

Voor WeQuit hebben wij een Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om het gemak voor de klant te benadrukken en het product duidelijk weer te geven.

Marketingbulls - Uitlegvideo

In deze animatievideo wordt kort uitgelegd wat onze diensten zijn en wat het doel hiervan is. De stijl van deze video valt in het ‘uitgebreid’ pakket. Een dergelijke videostijl is snel en relatief goedkoop op te leveren. 

XXLPakket - Uitlegvideo

Voor XXL Pakket hebben wij een Nederlandstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om het gemak voor de klant te benadrukken en de diensten duidelijk weer te geven en uit te leggen.

Briqwise - Uitlegvideo

Voor investingsplatform Briqwise hebben wij Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om de diensten van Briqwise duidelijk weer te geven en uit te leggen aan de doelgroep.

Pleio - Uitlegvideo

Voor Pleio hebben wij een Nederlandstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om het gemak voor de klant te benadrukken. Deze video wordt via verschillende online kanalen ingezet.

Jouw video hier?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Enkel losse animatievideo(’s) of toch liever een volledig marketingpakket? Laat het ons weten!

Download brochure