Ons Animatievideo Werk

Verschillende soorten animatievideo’s voor verschillende klanten, wat zijn jouw wensen?

Pleio - Uitlegvideo

Voor Pleio hebben wij een Nederlandstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om het gemak voor de klant te benadrukken. Deze video wordt via verschillende online kanalen ingezet.

Rotterdam Factoring - Uitlegvideo

Voor Rotterdam Factoring hebben animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om duidelijk te maken wat het bedrijf doet en wat de belangrijkste voordelen voor de klant zijn. Deze video zal via verschillende online kanalen ingezet worden.

Techspire - Uitlegvideo

Voor IT bedrijf Techspire hebben wij een Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om de complexe dienten van Techspire duidelijk weer te geven.

Sitelucent - Uitlegvideo

Voor Sitelucent hebben wij een Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de animatievideo is om de voordelen van het Sitelucent platform duidelijk weer te geven en uit te leggen.

WeQuit - Uitlegvideo

Voor WeQuit hebben wij een Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om het gemak voor de klant te benadrukken en het product duidelijk weer te geven.

Florijnz - Uitlegvideo

Voor Florijnz Corporate Finance hebben wij een animatievideo gemaakt ter promotie van het door hen georganiseerde MKB data science event. Dit event zal jaarlijks plaatsvinden en de videqo zal dus ook jaarlijks gebruikt worden.

XXLPakket - Uitlegvideo

Voor XXL Pakket hebben wij een Nederlandstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om het gemak voor de klant te benadrukken en de diensten duidelijk weer te geven en uit te leggen.

Briqwise - Uitlegvideo

Voor investingsplatform Briqwise hebben wij Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om de diensten van Briqwise duidelijk weer te geven en uit te leggen aan de doelgroep.

WIL JE GROEIEN MET JOUW BUSINESS?