Wij maken jouw content rendabel

Producten, diensten of standpunten zijn soms lastig om op een makkelijker manier weer te geven. De oplossing? Juist, een animatievideo. Marketingbulls is niet alleen gespecialiseerd in het maken van deze content maar ook in het online inzetten hiervan. Dus of je nou meer views, leads of omzet wilt realiseren, wij staan voor je klaar. 

Werkwijze

1.Brainstorm

Samen bespreken we wat de kern van de animatievideo wordt en wat de eventuele marketingdoelstellingen zijn. Ook leggen we vast welke animatiestijl het beste past bij dit verhaal.

2. Voice-over script

Nu precies duidelijk is wat het doel is van de video werken we samen een voice-over script uit. Wanneer dit script door jou is goedgekeurd kunnen we door naar de volgende stap.

3. Storyboard

Op basis van het script gaan wij jouw verhaallijn illustreren. Hier zie je hoe iedere scene er uit zal zien. Wanneer dit is goedgekeurd is het tijd om alles tot leven te laten brengen!

4. Animeren en opleveren

Wanneer wij de animatievideo hebben geanimeerd is er uiteraard nog tijd voor eventuele correcties, wanneer alles geperfectioneerd is zal de oplevering plaats vinden. Let’s Go!

Marketingbulls

Waar kunnen we je mee helpen?

h

Uitgebreide Animatievideo

Jouw huisstijl gegoten in één van onze stijlen.

Maatwerk Animatievideo

Voor jouw geïllustreerde en geanimeerde content.

l

Leadgeneratie

Wij zorgen voor een consistente aanvoer van warme leads.

Marketingbulls IMPACT

Wij zorgen dat je video’s rendabel worden ingezet.

Marketingbulls, hét bureau dat jouw content rendabel maakt.

Enkele projecten

Techspire - Uitlegvideo

Voor IT bedrijf Techspire hebben wij een Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om de complexe dienten van Techspire duidelijk weer te geven.

Briqwise - Uitlegvideo

Voor investeringsplatform Briqwise hebben wij Nederlands- en Engelstalige animatievideo gemaakt. Het doel van de video is om de diensten van Briqwise duidelijk weer te geven en uit te leggen.

Video marketing bureau Marketingbulls

Tussen talloze reclames moet je ergens onderscheidend zijn. Door gebruik te maken van video content zorg jij ervoor dat jouw content eruit springt. Bij precies die doelgroep die je wil bereiken. Content in de vorm van video is in online marketing niet meer weg te denken. Denk aan korte, informatieve animatievideo’s tot gehele bedrijfsvideo’s. Door video marketing toe te passen, kun je jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven, meer leads binnenhalen en meer traffic naar je website genereren. Ik hoor je nu denken: hoe zet ik die video dan precies in? Dat is terecht, want enkel een video maken is natuurlijk niet voldoende. Hierbij hoort een gedegen marketingplan. Kort gezegd, een plan waardoor jouw video verschijnt bij precies de juiste doelgroep, op het juiste moment én via het juiste kanaal. De invulling van videomarketing dus. De ontworpen content kan ingezet worden op sociale media, advertising, online- en offline kanalen. Onze videomarketeers denken hierover graag met je mee en passen hun kennis over de rol van video in online marketing toe. Wil jij starten met video marketing in Amsterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Een aantal van onze klanten

Marketingbulls klanten
  • Gemiddeld 55% van de mensen kijkt een video uitvoerig 55% 55%
  • Gemiddeld 66% meer weergaven dan bij afbeeldingen 66% 66%
  • Gemiddeld 53% meer conversies bij gebruik van video 53% 53%
  • Gemiddeld 72% meer conversies bij gebruik van video 72% 72%

Een unieke, pakkende animatievideo

Video marketing wordt onder andere vormgegeven door het bedenken en ontwerpen van een pakkende animatievideo. Jouw verhaal in de vorm van een animatievideo zorgt voor een duidelijke boodschap en een visuele beeldvorming. De doelgroep zal op deze manier binnen enkele seconden tot minuten begrijpen welke boodschap jij over wil brengen. Door verspreiding van een 2D– of 3D animatie bereik je meer naamsbekendheid, meer leads, meer traffic naar je website en een betere marktpositionering. De animators van ons video marketing bureau staan klaar om een unieke en pakkende animatievideo voor jouw te creëren. Uiteraard passen onze videomarketeers hun kennis over video in online marketing toe om de animatie te ontwerpen. Zo sluit de animatievideo naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelen en de doelgroep. Denk je erover na om animatie toe te voegen aan jouw marketingplannen? Wij vertellen graag over de voordelen die animatie en video marketing met zich meebrengen en geven jou graag advies. 

 

FAQ

Welke animatiestijlen kunnen er gemaakt worden?

Aangezien wij alles zelf illustreren en animeren zijn de mogelijkheden oneindig.

Hoe lang duurt het maken van een animatievideo?

Dat hangt af van de complexiteit van de video, gemiddeld duurt de volledige productie met eventuele revisie rondes zo’n drie tot zes weken.

Hoeveel kost een animatie?

De prijs van een animatievideo is volledig afhangend van de lengte, complexiteit en animatiestijl. Om een grove inschatting te krijgen kun je de prijs calculator invullen op de ‘start een project’ pagina.

Wat doen jullie precies qua online marketing?

Naast het maken van animatievideo’s hebben wij een sterk team achter ons dat is gespecialiseerd in Google Ads, Zoekmachine optimalisatie, Social media advertising (LinkedIn, Facebook, Instagram & YouTube).

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een video marketing bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en samen bespreken wij de mogelijkheden. Wil je enkel losse animatievideo(‘s) inzetten? Of wil je hulp bij het invullen van jouw volledige marketingpakket? Laat het dan weten. Marketingbulls verzorgt de productie van animatie en video marketing in Amsterdam en omstreken.