Videoproductie in Amsterdam en omstreken

Marketingbulls verzorgt videoproductie in Amsterdam en omstreken in de vorm van animatie. Wij bevinden ons in de dynamische wereld van animatie en videomarketing. Door gebruik te maken van animatie maak je in een oogopslag duidelijk maken wat je wil vertellen. Het voordeel is ook dat het lekker opvallend is. Valt het jou op dat je eerder stopt met scrollen voor een video dan voor foto met tekst? Een videoproductie bedrijf kan jouw verhaal in een pakkende animatievideo presenteren. Zo wordt jouw boodschap snel duidelijk. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een 2D– of een 3D animatie. Je kan ook denken aan een uitleganimatie of een whiteboard animatie. Samen kunnen wij bepalen welke vorm het beste past en welke jou natuurlijk het meeste aanstaat. Wanneer jij een videoproductie wil laten maken, zorg je dat je een unieke en pakkende boodschap communiceert. Een manier waarmee jij je doelgroep op de juiste manier aanspreekt. Wanneer deze animatie op de juiste manier wordt ingezet, kun je verschillende bedrijfsdoelen behalen. Bijvoorbeeld meer naamsbekendheid of hogere conversiecijfers. De doordachte manier van verspreiding wordt geschaald onder videomarketing. Marketingbulls kan als videoproductie bedrijf met jou meedenken over de invulling én de juiste manier van verspreiding.

Waarom een video in de vorm van een animatie laten maken?

Laten we nog even terugkomen op het voorbeeld van hierboven. Je scrollt door het internet en opeens zie je daar een bewegende animatie. Dat valt op. Door gebruik te maken van animatie in jouw marketing strategie zorg je dat jouw verhaal zich gaat verspreiden. Een verhaal dat gaat leven, dat is wat je wil. Een videoproductie laten maken in de vorm van een animatie is iets wat wij bij Marketingbulls voor jou kunnen doen. We zoeken samen grondig naar wat jouw doelgroep op dit moment behoeft. Zijn ze bijvoorbeeld nog niet bekend met het merk? Dan raden wij een bedrijfsanimatie aan. Wil je complexe materie uitleggen? Dan kies je eerder voor een uitleganimatie. Zelfs de meest lastige onderwerpen zijn duidelijk te maken door middel van een animatie. Daarnaast werkt het ook drempelverlagend voor de klant en zorgt het voor een betere en lange herinnering. Dat is wat video veroorzaakt in tegenstelling tot een lap tekst.

 

Videoproductie laten maken?

Wanneer jij kiest voor een videoproductie in Amsterdam bij Marketingbulls volgen wij een aantal essentiële stappen. Allereerst vertel jij uitgebreid jouw verhaal. Dit verhaal zetten wij om in een script. We overleggen over het verhaal en de boodschap die we over gaan brengen. Deze stip op de horizon moet voor ons beide compleet duidelijk zijn. Dan hebben we een duidelijk punt om naartoe te werken. Daarna volgt de vormgeving van de animatie. Hierover gaan we samen sparren. Jij bent constant in de mogelijkheid om feedback te geven. Dit vinden wij erg belangrijk in het gehele ontwerpproces. Jij kent jouw verhaal immers het beste. Wij zijn er dan weer om input te geven aan de hand van onze kennis en ervaring als videoproductie bedrijf. Professionele voice-over is een ware must binnen animatie. De juiste combinatie tussen beeld en geluid resulteert in goed begrip vanuit de doelgroep. Alle vragen worden op deze manier weggenomen. Je kunt kiezen voor klikbare buttons. Dit maakt de animatie interactief en interessant om te gebruiken. Jij en ons team van animators en videomarketeers bepalen gezamenlijk voor welke specifieke bedrijfsdoeleinden jij de animatie gaat inzetten. Hier houden we ten alle tijde rekening mee. Wij staan klaar om jou advies te geven over de animatie waar je niet van durft te dromen!

Pakketten

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Video marketing in Amsterdam, hoe verder?

Je hebt een animatievideo laten maken. Hoe je deze vervolgens gaat verspreiden is minstens zo belangrijk als het ontwerp. Van tevoren bedenken we wie je wilt bereiken en met welke kanalen. Hier houden we rekening mee tijdens het ontwerp. Zo sluit de video naadloos aan bij wat de doelgroep verwacht. Het bepalen van deze strategie noemen wij ook wel videomarketing. Wanneer jij vooral actief bent in de zakelijk markt, adviseren wij om vooral in te zetten op LinkedIn. Wanneer jij bijvoorbeeld een webshop beheert, is het weer slimmer om in te zetten op Google Ads en social media. Dit is wat mogelijk is in een notendop, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vertellen je hier graag meer over.

Marketingbulls verzorgt video marketing in Amsterdam en regio Amsterdam. Wij staan ‘s ochtends op, omdat wij betere resultaten willen genereren voor jouw merk. Dit doen wij voor net startende bedrijven, maar ook voor sterk gevestigde bedrijven. Wij specialiseren ons vooral in het ontwerp, de creatie en de verspreiding van animatievideo’s. Daarnaast richten wij ons ook op de verspreiding van deze animatievideo’s. Voor vragen rondom de inzet van jouw video en animatie kan je altijd bij ons terecht. De combinatie van video en online marketing is waar wij gelukkig van worden!

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket
Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooi animatiefilmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is het voor ons meer dan waard geweest. Absoluut een aanradar.

 

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een animatievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een animatievideo bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. WIl jij enkel losse animatievideo’s laten maken? Of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Wij staan voor je klaar!