originele en professionele motion graphics laten maken

Jouw boodschap in de vorm van motion graphics zorgt ervoor dat deze in een keer duidelijk is. Het is lekker opvallend en een unieke manier van communicatie. Marketingbulls houdt zich bezig met videomarketing en animatieMet motion graphics kun je allerlei kanten op. Denk aan een simpele of juist creatieve animatie. Dit is ook afhankelijk van het doel of complexiteit van de boodschap. Verschillende soorten motion graphic kan je door ons laten maken. Bijvoorbeeld in de vorm van een logo animatie, bedrijfsanimatie of whiteboard animatie. Wanneer de animatie is gecreëerd, is het tijd om hem te gaan verspreiden. Ook voor videomarketing kun je ons inzetten. Wanneer dit juist gebeurt, kun je onder andere je merk imago en naamsbekendheid verbeteren. Wij helpen je hier graag bij. Lees hier meer over hoe jij motion graphics in kunt zetten om bepaalde bedrijfsdoelen te behalen.

Motion graphics

Motion graphics zijn illustraties die worden geïllustreerd, bewerkt en in beweging gebracht door een illustrator en een animator. Op televisie zien we bijvoorbeeld veel van deze illustraties, zoals in een logo of het naambalkje van de spreker. Heel plat geslagen zijn het afbeeldingen die in beweging gebracht worden voor een stille of bewegende achtergrond. Marketingbulls is een 2D motion designer en 3D motion designer. Een 2D animatie heeft geen diepte en bestaat uit platte tekeningen. Deze tekeningen worden door onszelf digitaal geïllustreerd. In een 3D animatie zien we wel diepte. Je creëert letterlijk een extra dimensie waarin je de kijker inzage geeft in jouw product of dienst. Deze soort animaties worden niet getekend, maar gecreëerd in een zogenaamde 3D animatie studio. Hiervoor zijn digitale hulpmiddelen en programma’s noodzakelijk en het resulteert daardoor in eindeloos veel mogelijkheden. Een must wanneer je motion graphics wil laten maken, is een professionele voice-over. Hiermee maak je het verhaal sterk en duidelijk. Een optie die je hebt, is klikbare buttons. Hiermee wordt de animatie interactief en interessant om te gebruiken. 

Een animatie laten maken door een motion designer

Wanneer je door het internet scrollt zie je veel advertenties. Hoe val je nou op? Een bewegend beeld, zoals een motion graphic is hier een goed middel voor. Opvallen, dat wil iedereen. Een bewegende 2D- of 3D animatie kan hiervoor zorgen. In tegenstelling tot tekst blijft beeld veel beter en langer hangen in het hoofd van jouw doelgroep. En het is ook nog eens leuk om naar te kijken. Door middel van motion graphics zorg je ervoor dat het verhaal zich gaat verspreiden en leven. We zullen samen met jou onderzoeken waar op dit moment de informatiebehoefte ligt om hierop in te spelen. Door de juiste manier van inzetten kan dit uiteindelijk leiden tot betere conversiecijfers en bijvoorbeeld meer generatie van leads. Wij geven graag advies naar aanleiding van onze kennis en ervaring. Samen gaan we op zoek naar de juiste combinatie tussen beeld en geluid.

Pakketten

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Motion graphics ontwerpen en verspreiden: hoe gaat het in zijn werk?

Ten eerste luisteren wij aandachtig naar jouw verhaal. Met deze informatie maken wij vervolgens een duidelijk script. We gaan op zoek naar het juiste verhaal met de juiste boodschap. Feedback is erg belangrijk in het gehele proces. Jij kent jouw merk het beste en wij zijn er dan weer om advies te geven over het ontwerp en de verspreiding van de animatie. De verspreiding wordt ook wel videomarketing genoemd. Hiermee houden we in het ontwerpproces al rekening. We kijken wie we willen bereiken en op welke kanalen. Zo sluit de animatie goed aan bij de verwachtingen van de doelgroep.

Ben je overtuigd en wil je motion graphics laten maken? Marketingbulls staat al voor je klaar. Zowel bij het bepalen van het ontwerp als bij de verspreiding van de animatie. Wij geven advies in hoe je de animatie het beste in kunt zetten. Zo kun je voor de zakelijke markt het beste inzetten op LinkedIn of Google advertenties. Voor de consumentenmarkt kun je weer beter inzetten op Google Ads en Facebook of Instagram. Wij denken graag met je mee en halen zo het beste uit jouw video!

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket
Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooi animatiefilmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is het voor ons meer dan waard geweest. Absoluut een aanradar.

 

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een motion graphics video verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een 2D motion designer en 3D motion designer van Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. Wil jij enkel losse animatievideo’s laten maken? Of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Wij staan voor je klaar!