Motion designer in Amsterdam en omstreken

Ben je op zoek naar een motion designer in regio Amsterdam? Marketingbulls is actief in de wereld van animatie en videomarketing. Wanneer jij gebruik maakt van een animatie, begrijpt jouw doelgroep de boodschap op een snelle, unieke en duidelijke manier. Het valt ook nog eens lekker op tussen alle content die we tegenwoordig voorgeschoteld krijgen. Een motion design studio zoals Marketingbulls vertaalt jouw verhaal in een pakkende animatievideo. Wij hebben zowel 2D motion designer als 3D motion designers. Deze animaties maken wij in de vorm van een uitleganimatie, logo animatie of bijvoorbeeld een bedrijfsanimatie. Ligt er maar net aan waarvoor je hem in wilt zetten. Het gezamenlijk doel is wel altijd om een unieke en pakkende boodschap te communiceren. Een pakkende boodschap waarmee jij je doelgroep aanspreekt. De juiste manier van inzetting speelt hier natuurlijk mee. Dit schalen we onder videomarketing. Wanneer je dit op de juiste manier doet, draagt het bij aan het behalen van verschillende bedrijfsdoelen, zoals meer naamsbekendheid of een beter merkimago. Marketingbulls kan je als motion designer in Amsterdam helpen bij het behalen van deze doelen.

Waarom een motion designer inschakelen?

Stel je voor, je bent aan het scrollen op een website. Dan zie je een bewegende animatie. Onbewust blijf je ernaar kijken. Het valt namelijk op. Dat wil je als merk zijnde, opvallen tussen alle advertenties die we hedendaags aan internetgebruikers aanbieden. Door gebruik te maken van een animatievideo zorg je dat jouw verhaal gaat leven. De verspreiding van de animatievideo omschrijven we als videomarketing. Marketingbulls kan het ontwerp en de manier van verspreiding voor jou uit handen nemen. Samen bekijken we wat jouw doelgroep op dit moment nodig heeft qua informatievoorziening. Zelfs de meest complexe materie is door middel van een animatie toe te lichten. Dit is ook te danken aan het grote verschil in effect tussen tekst en beeld. Visuele content blijft veel langer hangen en zorgt voor een betere herinnering dan een lap tekst. Een animatie werkt daarnaast ook nog eens drempelverlagend.

 

Stappenplan motion graphics Amsterdam?

Wil jij een motion designer uit Amsterdam inschakelen? Wanneer jij bij ons aanklopt, volgen er een aantal stappen tot we daadwerkelijk een geschikte en unieke animatie in handen hebben. Om te beginnen vertel jij ons jouw verhaal. We luisteren aandachtig en zetten het om in een mooi script. We overleggen goed over de boodschap en het verhaal. Hierover moeten we het compleet eens zijn. Dan hebben we namelijk een duidelijke stip op de horizon waar we naartoe kunnen werken. We gaan ook sparren over de vormgeving van animatie. Jij blijft gedurende het gehele proces de touwtjes in handen hebben. Feedback vinden wij erg belangrijk. Wij zijn er dan weer om input te geven aan de hand van onze kennis en jarenlange ervaring als 2D motion designer en 3D motion designer. Wij adviseren en inspireren. De perfecte combinatie van beeld en geluid zorgt voor het juist overbrengen van het verhaal. De animatie moet alle mogelijke vragen van jouw doelgroep wegnemen. Een professionele voice-over is hier een ware must voor. Een optie is klikbare buttons. Hiermee zorg je voor interactie en interesse. We bekijken samen goed voor welke doelen jij de animatie in gaat zetten, want hiermee houden we tijdens het gehele ontwerpproces rekening mee. Zo zorgen we dat de animatie perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en de verwachtingen van de doelgroep.

Pakketten

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Marketingbulls: motion designer Amsterdam

Je hebt een animatievideo laten maken in een zogenaamde motion design studio. Dan volgt pas de allerbelangrijkste stap: de verspreiding. Hoe je de animatie gaat inzetten maakt of breekt de animatievideo. Natuurlijk bedenken we van tevoren al wie je wilt bereiken en met welke kanalen. Hierop wordt de animatievideo ook ontworpen, maar dan wordt het tijd om dit daadwerkelijk te gaan doen. Bedien jij bijvoorbeeld voor de B2B-markt dan adviseren wij om de video vooral in te zetten op bijvoorbeeld LinkedIn. Bedien jij vooral de consumentenmarkt dan adviseren wij juist weer om vooral in te zetten op Google Ads of Facebook/Instagram. Wanneer het budget het toelaat, is het natuurlijk altijd beter om de video op alle kanalen in te zetten. Wij adviseren je er graag over.

Marketingbulls is een motion designer studio in Amsterdam. Onze specialiteit is de creatie en de verspreiding van animatievideo’s. Onze klanten zijn startende ondernemers, maar ook bedrijven die al langer mee gaan. Wij genereren graag baanbrekende resultaten voor jouw merk. Voor advies en vragen rondom het ontwerp of de verspreiding van animatie kan je altijd bij ons terecht. Wil jij graag motion graphics in Amsterdam of omstreken laten maken? Wij staan voor je klaar!

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket
Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooi animatiefilmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is het voor ons meer dan waard geweest. Absoluut een aanradar.

 

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een animatievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een animatievideo bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. WIl jij enkel losse animatievideo’s laten maken? Of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Wij staan voor je klaar!