Een unieke en opvallende logo animatie laten maken

Een logo die goed bij jouw organisatie past. Perfect! Je kunt hem eindelijk gaan gebruiken in jouw communicatie. Het logo is echter plat en statisch. Wat nu? Laat het logo omzetten in een 2D- of 3D animatie: een bewegend logo. Breng je logo in animatievorm helemaal tot leven en trek de aandacht! Een logo animatie laten maken kan in vele verschillende vormen. Zo breng je in een logo animatie jouw logo tot leven. Je kunt ook denken aan een bedrijfsanimatie of een whiteboard animatie. Deze animaties hebben allemaal hetzelfde effect: ze vallen lekker op en het kan helpen aan meer naamsbekendheid van jouw bedrijf. Ook kan het een positief effect hebben op jouw merkimago. Lees snel verder wat een video logo voor jou in petto heeft.

Wat is een logo animatie precies?

We kunnen wel stellen dat stilstaande, statische logo’s verleden tijd zijn. Tegenwoordig zien we veel logo’s die geanimeerd zijn. Denk aan een GIF op een website of een bewegend logo aan het begin of einde van een video. Het logo speelt een cruciale rol op bijvoorbeeld een website of een video. Het bepaalt in zekere zin grotendeels de merkwaarde. Wanneer hier beweging aan wordt toegevoegd, laat je jouw bedrijf met kop en schouders uitsteken boven de concurrenten. Het is een mooi visitekaartje dat men niet snel weer vergeet. We kijken namelijk veel liever naar bewegend beeld dan naar een tekst. Een bewegend logo zal zorgen voor een betere en langere herinnering van jouw merk. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een video logo. Denk aan een 2D– of een 3D animatie. Wanneer jij je logo zakelijk en strak wil communiceren, past een 2D animatie goed. Wil jij indruk maken en 3D elementen toevoegen? Kies dan voor een 3D animatie. Onze animators kunnen niet wachten om te starten met het ontwerp van jouw video logo.

Waarom een logo animatie laten maken

Misschien vraag je je af waarom je een logo animatie zou laten maken. De meeste redenen zijn hiervoor al benoemd. Je valt namelijk lekker op tussen alle andere stilstaande logo’s, wordt beter onthouden en het kan zorgen voor een beter merkimago. En natuurlijk is het een indrukwekkend visitekaartje voor jouw bedrijf. Door een bewegende animatie te gebruiken, speel je namelijk in op de emotie van mensen. Een unieke logo animatie zal je doelgroep verrassen en emoties van blijdschap, enthousiasme en andere positieve gevoelens oproepen. Je kunt een logo animatie gebruiken voor verschillende doeleinden: je website, social media, aan het begin of einde van een video, in presentaties, in promoties en ga zo maar door. Je wil indruk maken met een gedenkwaardig beeld en je wil dat hij blijft hangen in het geheugen van jouw doelgroep. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een mooie oplossing voor al deze wensen. In een logo video production ontwerpen wij de logo animatie geheel naar jouw wensen. Uiteindelijk kunnen wij je ook adviseren en helpen bij de inzet van de logo animatie en hiermee hogere conversie cijfers behalen: videomarketing

Pakketten

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Logo video production: ontwerp én verspreiding

Voordat je jouw logo animatie daadwerkelijk kunt gaan gebruiken in je communicatie, volgen er een aantal stappen. Ten eerste is het noodzaak om jouw verhaal aan te horen. Je wil een geanimeerd logo precies zo ontwerpen dat het geheel past bij de organisatie. Hiervoor is het belangrijk dat jij ons alles vertelt over jouw merk. Wij zijn dan in ons hoofd al druk aan het denken over mogelijkheden voor de logo animatie. Wij zullen verschillende ideeën met jou bespreken en jij kunt ons op elk moment feedback geven. Wij zijn er dan weer om jou advies te geven aan de hand van onze kennis en ervaring binnen animatie en videomarketing. We ontwerpen het video logo samen. We kunnen geheel out-of-the-box denken of juist simpel en mooi in lijn met de huisstijl.

Marketingbulls is een animatiebureau dat ook mee kan helpen aan videomarketing. Dus het ontwerp en de verspreiding van een animatie. Tijdens het gehele ontwerpproces houden wij de doelgroep en manier van verspreiding in ons achterhoofd. Zo sluit de animatie naadloos aan bij de verwachtingen van de doelgroep. Wil jij een logo animatie laten maken of advies over de verspreiding van jouw video of animatie? Marketingbulls staat voor je klaar.

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket
Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooi animatiefilmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is het voor ons meer dan waard geweest. Absoluut een aanradar.

 

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een animatievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een animatievideo bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. WIl jij enkel losse animatievideo’s laten maken? Of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Wij staan voor je klaar!