Unieke animatievideo laten maken

 

Eindeloze pagina’s met tekst die je al drie keer opnieuw hebt gelezen. Het dringt maar niet door. En dan zie je daar ineens een animatievideo bewegen. Dat maakt alles ineens een stuk duidelijker. Is dit herkenbaar? Welkom in de wereld van videomarketing en animatie. Door jouw verhaal in een unieke en pakkende animatievideo weer te geven, zorg je dat jouw boodschap snel duidelijk wordt. Een 2Dof 3D animatie in de vorm van een uitleganimatie, bedrijfsanimatie en/of logo animatie. Een dergelijke animatie maakt het binnen enkele seconden tot minuten mogelijk om jouw boodschap pakkend, uniek en helder over te brengen naar precies de mensen die jij wilt bereiken. Door gebruik te maken van videomarketing in de vorm van animatievideo bereik je meer naamsbekendheid, genereer je meer leads en zorg je voor meer traffic naar jouw website. Onze animators staan paraat voor het creëren van een unieke en pakkende maatwerk animatievideo waarin jouw boodschap precies zo is geformuleerd is zoals jij dat wil. En natuurlijk passen wij onze kennis toe om jou hierin te adviseren. Denk je erover na om een animatie te laten maken? Lees dan verder en kom meer te weten over de voordelen die animatie en videomarketing te bieden hebben.

Waarom een animatievideo?

Verhalen gaan pas echt leven als ze zich verspreiden. Een van de mogelijke manieren voor deze verspreiding is een animatievideo laten maken door een animatiebureau. Samen kijken we grondig naar wat jouw doelgroep precies verwacht en waar zij behoefte aan hebben. Complexe ideeën worden door middel van beeld in een oogopslag verklaard in een animatievideo. Een beeld kan, in tegenstelling tot een lap tekst, zorgen voor betere en langere herinnering van de boodschap. En daarbij komt nog: een animatie trekt meteen de aandacht. Het voordeel van animatie voor bedrijven en professionals is dat het drempelverlagend werkt voor de klant en dat het daarnaast zeer aantrekkelijk oogt. Gekeken naar conversiecijfers zijn deze vele malen hoger bij gebruik van video.

 

Pakketten: animatie laten maken

Bij het ontwerp van een maatwerk of uitgebreide animatievideo is de eerste stap dat jij jouw verhaal vertelt. Wij luisteren aandachtig en toveren dit om in een script. We bepalen samen de boodschap, de vormgeving en het verhaal. Feedback is een belangrijk onderdeel van het proces. Door middel van een professionele voice-over in de animatie zorg je ervoor dat alle mogelijke vraagtekens bij jouw doelgroep worden weggenomen. Een uniek en duidelijk verhaal, daar streven we samen naar. Een van de mogelijkheden in animatie, is klikbare buttons. Dit maakt de animatie interactief en interessant voor jouw doelgroep om te gebruiken. Met ons team van ervaren videomarketeers en animators realiseren wij jouw marketingdoelstellingen door gebruik te maken van animatie. Samen gaan we op ontdekking welke combinatie van beeld en geluid er op dit moment het beste bij jouw merk en doelgroep past. Wij denken graag met je mee.

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Animatievideo laten maken om jouw boodschap over te brengen

Door middel van animatievideo’s breng je jouw boodschap op een duidelijke manier over. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelgroep op de juiste manier bereikt en zo aan jouw merk kan binden. Overweeg je het laten maken van een animatie? We zoeken graag samen naar de juiste oplossing en uitwerking. Wij kunnen je helpen bij de productie en verspreiding van pakkende content. Door het ontwerp van de animatievideo naadloos aan te laten sluiten bij de behoefte van jouw doelgroep, kunnen jouw online marketing doelen behaald worden. Is jouw bedrijf net startende? Of al een aantal jaar oud? Wij werken graag met je samen. Onze specialiteit is het bedenken, ontwerpen, creëren en verspreiden van unieke 2D animaties en 3D animaties. Het doel van Marketingbulls is om door middel van animatievideo en videomarketing betere resultaten te behalen voor jouw bedrijf.  

 

 

Voor vele online marketing doelstellingen biedt videomarketing namelijk uitkomst, zoals meer leads genereren, meer traffic naar jouw website creëren of een betere positie in de markt verkrijgen. Wij zijn naast een animatiebureau een bureau dat gespecialiseerd is in videomarketing. Je hebt een toffe animatie in de pocket, maar dan moet je hem gaan verspreiden. Dat kan op verschillende manieren. Welke daarvoor geschikt is, is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door middel van LinkedIn advertenties kan je bijvoorbeeld bedrijven in de B2B markt goed aanspreken, maar Google Ads en social media marketing zijn voor een webshop weer interessanter. Natuurlijk kan je het beste gebruik maken van meerdere kanalen, als het budget het toelaat. Bij dit soort vraagstukken kunnen wij je helpen. Zo haal je het beste resultaat uit jouw video ads marketing en animatie. Wil jij starten met videomarketing en/of animatie? Marketingbulls staat voor je klaar.

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket

Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooie animatie filmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is voor ons meer dan waard geweest. absoluut een aanrader.

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een animatievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Enkel losse animatievideo(’s) of toch liever een volledig marketingpakket? Laat het ons weten!