JOUW DOELEN BEHALEN MET VIDEO

Meer weten over hoe wij 2D- en 3D animatievideo’s maken en rendabel inzetten?

WAT ZIJN JE DOELEN?

UITLEGVIDEO

Vertel in 60 seconden precies wat jouw berdrijf doet.

PROMOTIEVIDEO

Promoot jouw product in een strakke (animatie)video.

2D & 3D VIDEO

In een 2D of 3D video jouw product of dienst weergeven.

ANIMATIEVIDEO

Verhalen gaan pas echt leven als ze zich verspreiden. Een van de mogelijke manieren voor deze verspreiding is een animatievideo laten maken door een animatiebureau. Samen kijken we grondig naar wat jouw doelgroep precies verwacht en waar zij behoefte aan hebben. Complexe ideeën worden door middel van beeld in een oogopslag verklaard in een animatievideo. Een beeld kan, in tegenstelling tot een lap tekst, zorgen voor betere en langere herinnering van de boodschap. En daarbij komt nog: een animatie trekt meteen de aandacht. Het voordeel van animatie voor bedrijven en professionals is dat het drempelverlagend werkt voor de klant en dat het daarnaast zeer aantrekkelijk oogt. Gekeken naar conversiecijfers zijn deze vele malen hoger bij gebruik van video.

ANIMATIEVIDEO ONLINE INZETTEN

Door middel van animatievideo’s breng je jouw boodschap op een duidelijke manier over. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelgroep op de juiste manier bereikt en zo aan jouw merk kan binden. Overweeg je het laten maken van een animatie? We zoeken graag samen naar de juiste oplossing en uitwerking. Wij kunnen je helpen bij de productie en verspreiding van pakkende content. Door het ontwerp van de animatievideo naadloos aan te laten sluiten bij de behoefte van jouw doelgroep, kunnen jouw online marketing doelen behaald worden. Is jouw bedrijf net startende? Of al een aantal jaar oud? Wij werken graag met je samen. Onze specialiteit is het bedenken, ontwerpen, creëren en verspreiden van unieke 2D animaties en 3D animaties. Het doel van Marketingbulls is om door middel van animatievideo en videomarketing betere resultaten te behalen voor jouw bedrijf.  
Voor vele online marketing doelstellingen biedt videomarketing namelijk uitkomst, zoals meer leads genereren, meer traffic naar jouw website creëren of een betere positie in de markt verkrijgen. Wij zijn naast een animatiebureau een bureau dat gespecialiseerd is in videomarketing. Je hebt een toffe animatie in de pocket, maar dan moet je hem gaan verspreiden. Dat kan op verschillende manieren. Welke daarvoor geschikt is, is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door middel van LinkedIn advertenties kan je bijvoorbeeld bedrijven in de B2B markt goed aanspreken, maar Google Ads en social media marketing zijn voor een webshop weer interessanter. Natuurlijk kan je het beste gebruik maken van meerdere kanalen, als het budget het toelaat. Bij dit soort vraagstukken kunnen wij je helpen. Zo haal je het beste resultaat uit jouw video ads marketing en animatie. Wil jij starten met videomarketing en/of animatie? Marketingbulls staat voor je klaar.

ONTVANG BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

WIL JE GROEIEN MET JOUW BUSINESS?