animatiestudio in Amsterdam

Marketingbulls is een animatiestudio in Amsterdam. Wij bevinden ons in het werkveld van animatie en videomarketing. Door middel van een animatie maken wij jouw boodschap snel duidelijk. Daarnaast valt een bewegende animatie ook nog eens goed op tussen alle advertenties die we tegenwoordig voorgeschoteld krijgen.  Jouw verhaal in een boeiende animatievideo zorgt voor een heldere boodschap. Men zal hierdoor jouw boodschap sneller begrijpen. Marketingbulls maakt deze animatievideos in allerlei vormen. Hoofdzakelijk zijn dit 2D– en 3D animaties. Specifieker gezien kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitleganimatie, logo animatie of een bedrijfsanimatie. Wanneer jij een animatie wil laten maken, moet er ook goed gekeken worden naar de manier van inzetten. Dit is een onderdeel van videomarketing. Het juist inzetten van videomarketing gaat gepaard met het behalen van bepaalde bedrijfsdoelen. Je kunt denken aan meer naamsbekendheid onder jouw doelgroep of de generatie van meer leads. Wij kunnen meedenken over het ontwerp en de verspreiding van jouw animatievideo. Wij geven je graag advies door middel van onze kennis en ervaring. Lees snel verder wat Marketingbulls, animatiestudio in Amsterdam, voor jou kan betekenen.

Waarom een animatiefilmpje laten maken?

Jouw boodschap gaat pas leven als het zich gaat verspreiden. Hiervoor wil je dat jouw boodschap opvalt. Dit kun je bereiken door een bewegend animatiefilmpje te laten maken. Dat valt op tussen alle advertenties en content. Ons animatiebureau helpt jou om onderzoek te doen naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep op dit moment. Hiermee kunnen we ook de informatievoorziening bepalen. Ook al wil je jouw meest complexe idee communiceren, een animatievideo kan het duidelijk maken. Een animatie zal in tegenstelling tot tekst zorgen voor een betere en langere herinnering van de boodschap. Andere voordelen van animatie zijn: het kan jouw conversiecijfers verhogen en het kan drempelverlagend werken voor de klant. Daar komt nog bij: het oogt erg aantrekkelijk. Ook niet geheel onbelangrijk. 

 

De stappen naar een unieke en pakkende animatievideo?

Wanneer je kiest voor een animatievideo die we maken in onze animatiestudio in Amsterdam, gaan we samen aan de slag. Allereerst vertel jij jouw verhaal. Wij zijn erg nieuwsgierig en geïnteresseerd en proberen alles te weten te komen. Dan zetten wij jouw verhaal om in een script. Samen kijken we of alles klopt en of we de juiste boodschap overbrengen. Ook over de vormgeving kunnen we discussiëren. Wij vinden het erg belangrijk dat jij feedback geeft tijdens het ontwerpproces. Alleen dan creëren we het beste resultaat. Jij vertelt ons over jouw merk en wij kunnen jou dan weer advies geven over onze kennis in animatie en videomarketing. Het is belangrijk dat we een professionele voice-over toevoegen aan jouw animatie. Op deze manier neem je alle mogelijke vragen van de doelgroep weg. De kijker snapt op deze manier nog beter wat je hen wil vertellen. Een optie binnen de animatie zijn klikbare buttons. Zo wordt het interessant voor de doelgroep om er interactief mee om te gaan. Samen zoeken we naar de juiste combinatie van beeld en geluid.

Pakketten

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

De verspreiding van jouw animatievideo

Je wil een animatie laten maken. Voordat deze ontworpen wordt, is het belangrijk om na te denken over de manier van verspreiding. Deze is minstens net zo belangrijk als het ontwerp. Je moet goed nadenken over wie je wil bereiken en hoe. Zodra dit duidelijk is, kunnen we gaan nadenken over de juiste boodschap. Wanneer we hier in het ontwerp al rekening mee houden, sluit de animatie naadloos aan op de behoeften van jouw doelgroep. Wij kunnen je helpen bij het bepalen van deze strategie. Wanneer je vooral zakelijk klanten bediend, adviseren wij om vooral in te zetten op LinkedIn advertenties. 

Wanneer dit vooral consumenten zijn, kun je weer beter kiezen voor Google Ads en/of social media. Als het budget het toelaat, zet je natuurlijk in op alle kanalen. Dit is logischerwijs niet altijd mogelijk en hier houden wij in dat geval dan ook rekening mee. Marketingbulls is een animatiestudio in Amsterdam. Wij helpen organisaties, groot en klein, bij het behalen van betere resultaten door animatie en videomarketing in te zetten. Wij specialiseren ons in het ontwerp, de creatie en de verspreiding van 2D- en 3D animaties. Voor alle vraagstukken rondom de inzet van animatie in jouw online marketing staan wij voor je klaar. Wij geven je graag advies. 

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket
Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooi animatiefilmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is het voor ons meer dan waard geweest. Absoluut een aanradar.

 

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een animatievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een animatievideo bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. WIl jij enkel losse animatievideo’s laten maken? Of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Wij staan voor je klaar!