Animatiebureau in Amsterdam

Het Marketingbulls animatiebureau in Amsterdam bevindt zich in het dynamische werkveld van animatie en videomarketing. Een bewegende animatie maakt informatie in een oogopslag duidelijk. Het valt ook nog eens lekker op tussen alle advertenties die we vandaag de dag tegenkomen op ons beeldscherm. Wanneer je jouw verhaal in een pakkende animatievideo presenteert, wordt jouw boodschap snel duidelijk. Ons animatievideo bureau maakt 2D– en 3D animaties. Dit kan in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een logo animatie, een uitleganimatie of een whiteboard animatie. Door een animatie te laten maken, breng je jouw boodschap snel, duidelijk en op een unieke manier over naar jouw doelgroep. Het juist inzetten van de animatievideo is een onderdeel van videomarketing. Door videomarketing kan je verschillende bedrijfsdoelen behalen. Denk aan meer naamsbekendheid of meer verkeer naar jouw website. Door onze animators kun je een animatiefilmpje laten maken, waarbij we meedenken over de invulling en verspreiding van deze video. Ons animatievideo bureau geeft jou hierover graag advies. Wij passen onze jarenlange kennis toe om jou te helpen. Lees hier verder over de vele voordelen die animatie te bieden heeft. 

Waarom een animatie laten maken?

Een bewegende animatie tussen alle reclames. Dat valt op. Een verhaal gaat pas leven als het zich gaat verspreiden. Door gebruik te maken van animatie kun je deze verspreiding realiseren. Een animatiebureau als Marketingbulls kan jou helpen om grondig te onderzoeken wat jouw doelgroep op dit moment wenst en waar de behoefte ligt. Gekeken naar behoefte aan informatievoorziening over jouw bedrijf. Zelfs de meest complexe ideeën kunnen met behulp van een animatievideo snel duidelijk worden gemaakt. Een betere en langere herinnering. Dat is wat een animatie kan veroorzaken in tegenstelling tot tekst. Animatie is ook in te zetten voor verhoging van de conversiecijfers en het werkt daarnaast drempelverlagend voor jouw klant. Niet te vergeten: het oogt zeer aantrekkelijk. 

 

Animatiefilmpje laten maken: het verhaal, de boodschap en vormgeving

Wanneer je ervoor kiest om een animatie te laten maken bij ons animatiebureau in Amsterdam, is de allereerste stap dat jij jouw verhaal vertelt. Wij luisteren met veel interesse en zetten dit om een duidelijk script. Samen gaan we in overleg over het verhaal en de juiste boodschap. Ook over de vormgeving gaan we sparren. Feedback vinden wij een erg belangrijk onderdeel van het gehele ontwerpproces. Het is immers jouw verhaal en deze kun jij het beste vertellen. Wij geven dan input aan de hand van onze kennis over videomarketing en animatie. Een must binnen animatie is een voice-over. Wanneer je alle vragen van jouw doelgroep wil wegnemen, voeg je een professionele voice-over toe aan de animatie. De ontvanger zal dan nog beter begrijpen wat je hen wil vertellen. Een andere optie binnen animatie zijn klikbare buttons. Zo wordt het interessant voor de doelgroep om hem te gebruiken. Ons team van animators en videomarketeers bepaalt samen met jouw welke bedrijfsdoelen je wil gaan realiseren. Wij geven jou hierin graag advies en zoeken samen naar de beste oplossing: de juiste combinatie tussen beeld en geluid. 

uitgebreid

Uitgebreide animatie

Professionele voice-over

Keuze uit uitgebreide karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Uitgebreide iconen

maatwerk

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

(eigen) illustraties en iconen

interactief

Complexe animatie

Professionele voice-over

Maatwerk karakters

Klikbare buttons in video

Achtergrondmuziek

Geluidseffecten

Videomarketing en de verspreiding van een animatievideo

Je wilt een animatiefilmpje laten maken. De manier van verspreiding is minstens zo belangrijk als het ontwerp van pakkende content. Zodra je weet wie je wil bereiken en met welke kanalen, gaan we nadenken over de juiste boodschap die je over wil brengen. Door hier in het ontwerp al rekening mee te houden, sluit het ontwerp van de animatie naadloos aan bij de behoeften van de doelgroep. Ons animatiebureau in Amsterdam kan je helpen bij het bepalen van deze strategie. Wanneer jij actief bent in de B2B markt, kun je bijvoorbeeld het beste inzetten op LinkedIn advertenties. Voor webshops zijn Google Ads en social media weer interessanter. Idealiter zet je in op alle kanalen, maar dit kan natuurlijk alleen als het budget dit toelaat. 

Marketingbulls is een animatiebureau in Amsterdam. Ons doel is om door gebruik te maken van animatievideo en videomarketing betere resultaten te genereren voor jouw organisatie. Wij staan klaar voor net startende bedrijven of bedrijven die al wat langer mee gaan. Wij werken met iedere organisatie met veel ambitie graag samen. Onze specialiteit ligt in het ontwerp, de creatie en de verspreiding van unieke 2D- en 3D-animaties. Naast een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van animatievideo’s, zijn wij gespecialiseerd in videomarketing. Bij vraagstukken rondom de inzet van video en animatie in jouw online marketing kunnen wij je helpen. Wij staan graag voor je klaar. Haal het beste uit jouw video!

Hoe klanten ons beoordelen

XXLPakket

Marketingbulls heeft voor ons waargemaakt wat ze hebben beloofd. Een mooie animatie filmpje waarmee ons bedrijf duidelijk wordt weergegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding en het is voor ons meer dan waard geweest. absoluut een aanrader.

Een pakkende animatievideo laten maken? Zo gaan wij te werk.

Hieronder staat kort weergegeven hoe het proces van het maken van een animatievideo verloopt.

Stap 1

Het doel van de animatie bepalen, dit kan bijvoorbeeld leads genereren of informeren zijn. Aan de hand hiervan zal bepaald worden wat voor animatie video gemaakt zal worden.

Stap 2

Door het maken van het voice-over script zal duidelijk worden wat er gezegd wordt in de video. Op basis van de voice-over zal het uiteindelijk bewegende beeld gemaakt worden.

Stap 3

Het ontwerpen van de animatie, in deze ronde zal de animatie vorm worden gegeven. Hier zullen dus de scenes worden geïllustreerd. Op deze manier weet je precies hoe de video er uit zal gaan zien in het eindresultaat.

Stap 4

Animeren en vervolgens opleveren van de video, nadat de video is opgeleverd is er nog ruimte voor een correctieronde. Hierin heb jij de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het visuele deel van de animatievideo.

Start een project!

Ben jij benieuwd wat een animatievideo bureau als Marketingbulls voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden. WIl jij enkel losse animatievideo’s laten maken? Of ga je toch voor een compleet (video)marketingpakket? Wij staan voor je klaar!